Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Pasqyre  Kozmetike
Pasqyre  Kozmetike

Pasqyre Kozmetike

Cmimi bazë
Lek 1,900
Cmimi në ulje
Lek 1,900
TVSH përfshirë!

Pasqyre rrotulluese kozmetike me dy ngjyra: e bardhe dhe e zeze . Kjo pasqyrë siguron mjedisin ideal për aplikimet profesionale të make-up. Xhami i pasqyrës me zmadhim 3x pa shtrembërim plotëson çdo nevojë kozmetik, në krahasim me 3X, shumica e konsumatorëve thonë se ana e zmadhimit 3X nuk do të shtrembërohet dhe do të shohë të gjitha detajet.
Permasat: diam. cm. 15 x h. cm. 34.5