KOLEKSIONI I RI VERE 2021 (kliko ketu)

Pasqyrë Dekorative Katrore 30x30

Pasqyrë Dekorative Katrore 30x30

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,500
TVSH përfshirë!

Pasqyrë katrore me kornizë hekuri dhe dorezë lëkure.

Përmasat: 30 x 30 cm