Produkte Te Reja

Pasqyre Dekorative
Pasqyre Dekorative

Pasqyre Dekorative

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Pasqyrë dekorative me kornizë polipropileni. Pasqyrë me kornizë elegante dhe moderne për shtëpinë ose biznesin tuaj.

Përmasat: diam. 50 cm