Produkte Te Reja

Pasqyrë me Kornizë Druri

Pasqyrë me Kornizë Druri

Cmimi bazë
Lek 18,900
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Pasqyre vetë-mbështetëse, me një stil të thjeshtë dhe elegante, me kolona te zbukuruar në stilin kolonial. Pasqyra do të jetë e përkryer për dhomën tuaj të gjumit, banjo ose dhomën tuaj të makiazhit. Pasqyra është lehtësisht e rregullueshme sipas lartësisë suaj.

Permasat: 50 x 50.5 x lartesia 160 cm