Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Organizues Rafti nga TNT "Hancy"
Organizues Rafti nga TNT "Hancy"

Organizues Rafti nga TNT "Hancy"

Cmimi bazë
Lek 1,200
Cmimi në ulje
Lek 1,200
TVSH përfshirë!

Organizues rafti nga TNT "Hancy ne 4 ngjyra te ndryshme. Mbajtëse me 10 rafte nga polipropileni  cm. 15 x 30 x h. cm. 120. Dizajn multifunksional, mundësi për të ruajtur shumë rroba dhe sende të tjera të ndryshme, duke mbajtur veshjet të pastra.