Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Organizues Rafti nga TNT "Hancy"
Organizues Rafti nga TNT "Hancy" (3614311088221)
Organizues Rafti nga TNT "Hancy" (3614311088221)

Organizues Rafti nga TNT "Hancy"

Cmimi bazë
Lek 1,500
Cmimi në ulje
Lek 1,500
TVSH përfshirë!

Organizues rafti nga TNT "Hancy ne 4 ngjyra te ndryshme. Mbajtëse me 6 rafte nga polipropileni. Permasat cm. 30 x 30 x h. cm. 120 Dizajn multifunksional, mundësi për të ruajtur shumë rroba dhe sende të tjera të ndryshme, duke i mbajtur veshjet të pastra.