Produkte Te Reja

Ore Muri Hekuri 58cm

Ore Muri Hekuri 58cm

Cmimi bazë
Lek 5,190
Cmimi në ulje
Lek 5,190
TVSH përfshirë!

Ore muri prej hekuri. Përmasa: 58 cm. Ideale për një gamë të gjerë dekorimesh të stilit Francez, Toskan dhe antik.