Produkte Te Reja

Ore Inteligjente SmartDevice
Ore Inteligjente SmartDevice
Ore Inteligjente SmartDevice
Ore Inteligjente SmartDevice

Ore Inteligjente SmartDevice

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Orë me karikues me valë shumëfunksionale. Në ekran shfaq datën, orën dhe temperaturën. Suporton ndërrimin 12/ 24H dhe ℃/℉. Karikim me valë, thjesht vendoseni telefonin tuaj në platformë per ta karikuar.

Përmasat: 17.3 x 12.6 x 12.6cm