Produkte Te Reja

Mobilje Druri 2 Kapak Xhami 4 Sirtarë

Mobilje Druri 2 Kapak Xhami 4 Sirtarë

Cmimi bazë
Lek 19,500
Cmimi në ulje
Lek 19,500
TVSH përfshirë!

Kabineti është bërë prej druri paulonia, druri paulonia është një material veçanërisht i lehtë. Kjo e bën kabinetin të menaxhueshme dhe të lehtë për t'u transportuar. 

Permasat: 58 x 29 x lartesia 86 cm