Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mobilje Druri  me 1 Kapak Xhami  edhe 1 Sirtarë me 2 Shporta

Mobilje Druri me 1 Kapak Xhami edhe 1 Sirtarë me 2 Shporta

Cmimi bazë
Lek 13,500
Cmimi në ulje
Lek 13,500
TVSH përfshirë!

Kabineti është bërë prej druri paulonia, druri paulonia është një material veçanërisht i lehtë. Kjo e bën kabinetin të menaxhueshme dhe të lehtë për t'u transportuar. Ju mund të vendosni të ndryshoni vendin dhe vendoseni nga koha në kohë kudo që preferoni. Kabineti prej druri është ideale te vendoset në kuzhinë.

Permasat  cm. 60,5 x 28 x lartesi. cm. 63