Produkte Te Reja

Mbulesë Shtrati "Lydie" Materiali Poliester (3603328368733)
Mbulesë Shtrati "Lydie" Materiali Poliester (3603328368733)

Mbulesa Shtrati "Lydie"

Cmimi bazë
Lek 3,900
Cmimi në ulje
Lek 3,900
TVSH përfshirë!

Mbulesa shtrati "Lydie" i përbërë nga materiali poliester. Ju mundëson ambient  higjenik larg alergjive dhe bakterieve. Vjen tek ju ne 3 dekore te ndryshme.
Permasat: matrimoniale / cm. 250 x 260