Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbulesë Tavoline Cotone "Creed" me Dekore
Mbulesë Tavoline Cotone "Creed" me Dekore

Mbulesë Tavoline Cotone "Creed" me Dekore

Cmimi bazë
Lek 1,390
Cmimi në ulje
Lek 1,390
TVSH përfshirë!

Mbules tavoline cotone "Creed" me dekore 100% pambuk pershtatet mirë në çdo tavolinë dhe krijon një pamje elegante. Ju mund të zgjidhni midis 3 dekoreve, eshte e keshillueshme te lahet në ujë të ftohtë. Është koha për të dekoruar tryezën. Kjo mbulesë tavoline do ta bëjë tryezën tuaj dhe kuzhinën tuaj të ndritshme dhe më unike.