Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbulesë Tavoline Cotone "Creed" me Dekore
Mbulesë Tavoline Cotone "Creed" me Dekore

Mbulesë Tavoline Cotone "Creed" me Dekore

Cmimi bazë
Lek 1,900
Cmimi në ulje
Lek 1,900
TVSH përfshirë!

Mbules tavoline cotone "Creed" me dekore 100% pambuk pershatet mirë në çdo tavolinë dhe krijon një pamje elegante. Ju mund të zgjidhni midis 3 dekoreve edhe 4 permasave  eshte e keshillushme te lahet në ujë të ftohtë. Është koha për të dekoruar tryezën. Kjo mbulesë tavoline do ta bëjë tryezën tuaj dhe kuzhinën tuaj të ndritshme dhe më unike.