Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtese Letre Higjenike

Mbajtese Letre Higjenike

Cmimi bazë
Lek 4,690
Cmimi në ulje
Lek 4,690
TVSH përfshirë!

Mbajtese letre tualeti prej hekuri. Kjo mbajtese praktike e letrës së tualetit ofron një zgjidhje alternative për mbajtjen e revistave. Praktike dhe funksionale, projektim elegant dhe rezistent ndaj ndryshkut.

Permasat: 32 x 27.5 x lartesia 83.5