Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtese Letre Tualeti

Mbajtese Letre Tualeti

Cmimi bazë
Lek 2,690
Cmimi në ulje
Lek 2,690
TVSH përfshirë!

Mbajtese letre tualeti prej hekuri. Praktike dhe funksionale projektimi elegant dhe rezistent ndaj ndryshkut.

Permasat: 20 x 18 x lartesia 85 cm