Produkte Te Reja

Mbajtëse Buke prej Inoxi
Mbajtëse Buke prej Inoxi

Mbajtëse Buke prej Inoxi

Cmimi bazë
Lek 2,200
Cmimi në ulje
Lek 2,200
TVSH përfshirë!

Mbajtëse buke prej inoxi me kapak. Mbajtëseja e bukës do ju ndihmojë të ruani bukën dhe ta mbani te freskët per një kohë të gjatë. Gjithashtu do ta mbrojë atë nga insektet dhe faktorët e tjerë të jashtëm, duke e mbajtur në të njejtën kohë kuzhinën tuaj të pastër.

Përmasat: 35,5 x 23 x lartësi 14,5