Produkte Te Reja

Kuti Bizhuterish
Kuti Bizhuterish
Kuti Bizhuterish
Kuti Bizhuterish
Kuti Bizhuterish
Kuti Bizhuterish
Kuti Bizhuterish

Kuti Bizhuterish

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,450
TVSH përfshirë!

Kuti bizhuterish një aksesor elegant e veshur prej cope kadife, me mbyllje me kapse ne ngjyre gold dhe qoshe të rrumbullakosura. Brenda është e ndarë në ndarje të ndryshme dhe është e pajisur me një pasqyrë dhe një xhep. Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme.

Permasat:  25 x 16 x lartesi 9.5 cm.