KOLEKSIONI I RI VERE 2021 (kliko ketu)

Mbajtese Aksesore per Tualet

Mbajtese Aksesore per Tualet

Cmimi bazë
Lek 1,390
Cmimi në ulje
Lek 1,390
TVSH përfshirë!

Kutia e ruajtjes së aksesoreve te tualetit është bërë prej metali të fortë dhe cilësore. Organizatori me 4 ndarje e përsosur për cdo hapesire te tualetit. Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme.

Permasat: 17 x 12.5 x lartesia 12 cm