Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë e Varur Metali dhe Druri
Llambë e Varur "Greke" Metali dhe Druri (3599369633885)

Llambë e Varur Metali dhe Druri

Cmimi bazë
Lek 2,100
Cmimi në ulje
Lek 2,100
TVSH përfshirë!

Llambë e varur prej metali dhe druri ne 4 ngjyra. Shendërrojeni dhomën tuaj të ngrënies dhe krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. Ndriçimi dekorativ dhe funksional, ideale për përdorim në hotele, kafene dhe restorante.