Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë me Bazën Druri dhe Pëlhurë "Willy"

Llambë me Bazën Druri dhe Pëlhurë "Willy"

Cmimi bazë
Lek 4,900
Cmimi në ulje
Lek 4,900
TVSH përfshirë!

Llambë me bazën prej druri dhe Pëlhurë "Willy"Ky model ka 3 këmbë prej druri të cilat janë montuar në bazën e llambës. Dritë e ngrohtë: llambadari i pëlhurës filtron dritën për ta bërë atë më të butë dhe më qetësuese. Dizajni i stilit nordik: cilësi e shkëlqyer dhe stili elegant është një pajisje e përkryer për shtëpinë dhe është në gjendje të përputhet me çdo mjedis.
Permasat   diam. cm. 30 x h. cm. 69