Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë e Varur Metali

Llambë e Varur Metali

Cmimi bazë
Lek 4,700
Cmimi në ulje
Lek 4,700
TVSH përfshirë!

Llambë e varur prej bakëri. Shendërrojeni dhomën tuaj të ngrënies dhe krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. Ndriçimi dekorativ dhe funksional, ideale për përdorim në hotele, kafene dhe restorante.

Përmasat: diam. 22.5 x lartësi 120 cm