Produkte Te Reja

Llambë dyshemeje  "Virgin"

Llambë dyshemeje "Virgin"

Cmimi bazë
Lek 14,000
Cmimi në ulje
Lek 8,500
TVSH përfshirë!

Llambë dyshemeje metalike me abazhur prej pëlhure "Virgin". Stili modern dhe unik mundesojne përdorim të gjithanshëm!

Përmasat: diametri  25 x lartësi  150 cm.