Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë Dyshemeje prej Hekuri  “Marcus”

Llambë Dyshemeje prej Hekuri “Marcus”

Cmimi bazë
Lek 8,800
Cmimi në ulje
Lek 8,800
TVSH përfshirë!

Hijeshia e rafinuar e llambës e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për dhomat e ndenjes, por stili dhe dimensionet moderne dhe unike lejojnë vërtet përdorim të gjithanshëm në çdo pozicion që ju zgjidhni! 
Permasat: diam. cm. 24.5 x lartesia. cm. 140