Produkte Te Reja

Kuti kozmetike me Drite Led
Kuti kozmetike me Drite Led
Kuti kozmetike me Drite Led

Kuti kozmetike me Drite Led

Cmimi bazë
Lek 2,000
Cmimi në ulje
Lek 2,000
TVSH përfshirë!

Kuti kozmetike prej plastike portative minimaliste. Pasqyra e grimit përdoret si mbulesë e sipërme e kutisë, sherben edhe per vendosjen e make up. Drita led e pasqyres punon me karikim dhe ka 3 opsione ngjyrash. 

Përmasat: 16 x 22 x lartësi 4 cm.