Produkte Te Reja

Kredence MDF melaminë "Noblesville"

Kredence MDF melaminë "Noblesville"

Cmimi bazë
Lek 26,500
Cmimi në ulje
Lek 19,900
TVSH përfshirë!

Kredenca shtë bërë prej melaminë ngjyrë druri me trashësi 18 mm, e cila është shumë e qëndrueshme dhe cilesore. Skajet e kredences janë të mbuluara me rimeso me bazë PVC. E përshtatshme për dhomë ndenje, korridor etj.

Permasat: 140 x 40 x lartesi 79 cm