Produkte Te Reja

Kredence Hekuri dhe Druri MDF

Kredence Hekuri dhe Druri MDF

Cmimi bazë
Lek 28,500
Cmimi në ulje
Lek 28,500
TVSH përfshirë!

Kredence prej hekuri dhe druri MDF me 3 sirtarë. Struktura kompakte dhe dizajni i vecantë janë perfekte për dhomën e ndenjës etj.

Permasat: 120 x 38 x lartesi 79 cm