Produkte Te Reja

Kosh për Rroba
Kosh për Rroba
Kosh për Rroba
Kosh për Rroba

Kosh për Rroba

Cmimi bazë
Lek 1,690
Cmimi në ulje
Lek 1,690
TVSH përfshirë!

Kosh për te organizuar rrobat e palara dhe njëkohesisht eleminon rrëmujen. Dizajn i kornizës në forme X, i palosshëm kur nuk perdoret dhe i lehte për t'u ruajtur. I papërshkueshme nga uji ose lageshtia.

Përmasat: 38 x 37 x lartësi 57 cm.