Produkte Te Reja

Kosh për Rroba
Kosh për Rroba
Kosh për Rroba
Kosh për Rroba
Kosh për Rroba

Kosh për Rroba

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Kosh per te organizuar rrobat e palara dhe njekohesisht eleminon rremujen. Dizajn i kornizes ne forme X, i palosshem kur nuk perdoret dhe i lehte per t'u ruajtur. I dizenjuar per te ndare rrobat e bardha, rrobat e zeza dhe rrobat me ngjyra. Secili kosh eshte me ngjyre te ndryshme dhe me emer te percaktuar. E papershkueshme nga uji ose lageshtia.

Përmasat: 60 x 32 x lartësi 56 cm