Produkte Te Reja

Kornizë Fotografish për 3 Foto 'Family'
Kornizë Fotografish për 3 Foto 'Family'

Kornizë Fotografish për 3 Foto 'Family'

Cmimi bazë
Lek 1,500
Cmimi në ulje
Lek 990
TVSH përfshirë!

Kornizë  fotografish  në polipropilen për 3 foto. Permasat  10 x 15 cm, ne 2 ngjyra: te bardhe dhe gri.

Permasat: 47 x 17 cm