Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrige me Copë Kadife Këmbë Hekuri "Luk"

Karrige me Copë Kadife Këmbë Hekuri "Luk"

Cmimi bazë
Lek 14,500
Cmimi në ulje
Lek 14,500
TVSH përfshirë!

Karrige "Luk", këmbët metalike, dizajn i jashtëzakonshëm. Mbushja shumë e trashë ju lejon të uleni të qetë për një kohë të gjatë. Qendrimi dhe mbështetja ergonomike ofrojnë komoditet shumë të lartë.
Permasat: cm. 70 x 49 x lartesia 82