Kavanoz Qelqi dhe Inoksi me Kapak Celiku (3612568485981)

Kavanoz Qelqi dhe Inoksi me Kapak Celiku

Cmimi bazë
Lek 1,050
Cmimi në ulje
Lek 1,050
TVSH përfshirë!

E bërë nga qelqi dhe inoksi me cilësi të lartë, shumë rezistente. Enë higjenike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit apo pijeve, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së saj. Mbrojtja maksimale nga ruajtja e nxehtësisë dhe lagështisë. Kapak me vidë në çelik inox (cilësi superiore), rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. Dizajni modern dhe i gjithanshëm, ideale për çdo stil të kuzhinës dhe dekorimit te saj. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj. Vjen tek ju ne tre madhesi te ndryshme.