Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrige Plastike me këmbët prej Druri edhe Hekuri

Karrige Plastike me këmbët prej Druri edhe Hekuri

Cmimi bazë
Lek 4,500
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Karrige plastike me kembet prej druri edhe hekuriMaterialet ekologjike: trupi i karriges është bërë me polipropilen me densitet të lartë PP, sigurinë dhe mbrojtjen e mjedisit. Përdorimi i këmbëve të drurit natyral të ahut sigurojne rezistencë të lartë. Mund të përshtatet lehtësisht për çdo lloj stili në shtëpi. Karriget më të mira për zyre, dhomë ngrënie, kuzhinë, dhome ndenje, dhoma gjumi, oborr, restorant, bar, etj.
Permasat: cm. 46.5 x 52 x lartesia 83 cm