SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Poltron "Luk"
Poltron "Luk"
Poltron "Luk"
Poltron "Luk"

Poltron "Luk"

Cmimi bazë
Lek 16,900
Cmimi në ulje
Lek 16,900
TVSH përfshirë!

Poltron "Luk" në ngjyrë të zezë, këmbët metalike. Mbushja shumë e trashë ju lejon të uleni të qetë për një kohë të gjatë. Qendrimi dhe mbështetja ergonomike ofrojnë komoditet shumë të lartë.

Permasat: 70 x 49 x lartesia 82 cm