Produkte Te Reja

Karrige Lëkure
Karrige Lëkure
Karrige Lëkure

Karrige Lëkure

Cmimi bazë
Lek 14,500
Cmimi në ulje
Lek 12,500
TVSH përfshirë!

Karrige lëkure me ngjyrë të bardhë, me strukturë hekuri me një cilësi të lartë në një dizajn modern. Komoditet i lartë falë ulëses së mbushur mirë dhe formës ergonomike të karriges.