Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrige Banaku me Bazament Hekuri

Karrige Banaku me Bazament Hekuri

Cmimi bazë
Lek 7,700
Cmimi në ulje
Lek 7,700
TVSH përfshirë!

Karrige banaku me rrotullim, me ulje dhe ngritje, me ndenjese plastike edhe bazament hekuri. Materiali: strukturë metalike e kromuar, vend ABS. 360 ° e levizshme, me këmbë kromi të mbështetura, e lehtë për t'u pastruar. Me lartësi të rregullueshme 78-98 cm. Ideale për bare, zyra, kafene apo thjesht në shtëpi.
Permasat: cm. 46 x 44 x lartesia 78 - 98