SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Stol Banaku "Duet"

Stol Banaku "Duet"

Cmimi bazë
Lek 8,900
Cmimi në ulje
Lek 8,900
TVSH përfshirë!

Karrige banaku "Duet" me rrotullim, me ulje dhe ngritje, me ndenjese plastike edhe bazament hekuri. Me lartësi të rregullueshme 68- 89 cm. Ideale për bare, zyra, kafene apo thjesht në shtëpi.

Permasat: 44 x 40 x lartesia 68 - 89 cm