Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrel Kuzhine

Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Cmimi bazë
Lek 12,000
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Karrel kuzhine në MDF dhe PVC ngjyrë natyrale me 1 sirtar që shërben për mbajtjen e pirunjëve, lugëve ,thikave, edhe 4 shporta per gota, pjata. Një karrel qe e bën më të thjeshtë servirjen e ushqimit në tavolinë

Permasat: 37 x 37 x lartesia 82 cm