Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrel Kuzhine me 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Karrel Kuzhine me 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Cmimi bazë
Lek 12,000
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Karrel kuzhine në MDF dhe PVC  me 1 sirtar qe sherben per mbajtjen e pirunjëve, lugeve, thikave, edhe 4 shporta per gota dhe pjata. Nje karrel qe e ben me te thjeshtë servirjen e ushqimit ne tavolinë

Permasat: cm. 37 x 37 x lartesia 82