Produkte Te Reja

Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë

Set 4 Jastëk Dekorues në Pëlhurë

Cmimi bazë
Lek 4,200
Cmimi në ulje
Lek 4,200
TVSH përfshirë!

Jastëk dekorues ne pelhure ne 4 versione te ndryshme Roma, Paris, London dhe New York. I lehtë për t'u pastruar me makinë larëse. E bërë nga materiale pambuku, e cila përmirëson rehatinë dhe qëndrueshmërinë. Ideale për divane, krevate, dysheme, karrige, makinë ose vende të tjera.
Permasat: 45cm x 45cm