Produkte Te Reja

Dekore Muri Metalike 90cm

Dekore Muri Metalike 90cm

Cmimi bazë
Lek 7,300
Cmimi në ulje
Lek 7,300
TVSH përfshirë!

Dekor metali qe varet ne mure i perbere nga 8 rrathe te punuar ne formen e lules ne ngjyre te zeze, gold, dhe gri. Nje aksesor dekorimi per cdo ambjent.

Permasat: 90 x 50 cm