Produkte Te Reja

Dekore Muri Metalike 57.5cm

Dekore Muri Metalike 57.5cm

Cmimi bazë
Lek 5,190
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Dekore metali qe varet ne mure i punuar ne formen e lules ne ngjyre gold, blu dhe blu te hapur. Nje aksesor dekorimi per cdo ambjent.

Permasat: diam 57.5cm