Produkte Te Reja

Dekore Muri Metalike

Dekore Muri Metalike

Cmimi bazë
Lek 5,200
Cmimi në ulje
Lek 5,200
TVSH përfshirë!

Dekor metali qe varet ne mure i perbere nga 5 rrathe te punuar ne formen e lules me ngjyre gold, gri, dhe blu. Nje aksesor dekorimi per cdo ambjent.

Permasat: 29.5 x 89 cm