SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Dekore Muri MDF dhe Hekur
Dekore Muri MDF dhe Hekur

Dekore Muri MDF dhe Hekur

Cmimi bazë
Lek 2,190
Cmimi në ulje
Lek 2,190
TVSH përfshirë!

Dekor MDF qe varet ne mure i  punuar me mbishkrimin "HOME SWEET HOME" nje aksesor dekorimi per cdo ambjent.

Permasat: cm. 60 x 32,5