Produkte Te Reja

Dekore Muri Metalike

Dekore Muri Metalike

Cmimi bazë
Lek 5,200
Cmimi në ulje
Lek 5,200
TVSH përfshirë!

Dekor metali qe varet ne mure i perbere nga 7 rrathe te punuar ne formen e lules me ngjyre gold, bardhe, dhe te zeze. Nje aksesor dekorimi per cdo ambjent.

Permasat: 38.5 x 66 cm