Produkte Te Reja

Vazo Bimësh 25 cm
Vazo Bimësh 25 cm

Vazo Bimësh 25 cm

Cmimi bazë
Lek 3,200
Cmimi në ulje
Lek 3,200
TVSH përfshirë!

Kjo vazo bimësh e rrumbullakët është një zgjedhje ideale për dekorimin e shtëpisë ose zyrës tuaj. Vazo eshte e bërë prej metali, një zgjedhje e hijshme dhe magjepsëse e dekorit për mbajtjen e bimëve shtëpiake. Vazo mund të përdoret si mbajtese bimësh dyshemeje ose mund të vendoset në një tavolinë ose raft. 

Përmasat: diametri 28.5 x lartësi 25 cm.