Produkte Te Reja

Vazo Bimësh 20.5 cm

Vazo Bimësh 20.5 cm

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,600
TVSH përfshirë!

Kjo vazo bimësh e rrumbullakët është një zgjedhje ideale për dekorimin e shtëpisë ose zyrës tuaj. Vazo eshte e bërë prej metali, një zgjedhje e hijshme dhe magjepsëse e dekorit për mbajtjen e bimëve shtëpiake. Vazo mund të përdoret si mbajtese bimësh dyshemeje ose mund të vendoset në një tavolinë ose raft. 

Përmasat: diametri 24 x lartësi 20.5 cm.