Produkte Te Reja

Çantë kozmetike Make-Up
Çantë kozmetike Make-Up
Çantë kozmetike Make-Up
Çantë kozmetike Make-Up
Çantë kozmetike Make-Up

Çantë kozmetike Make-Up

Cmimi bazë
Lek 1,200
Cmimi në ulje
Lek 1,200
TVSH përfshirë!

Cante organizuese e kozmetikes me zinxhir metalik me dy drejtime e ben hapjen/mbylljen te shpejte dhe te lehte. Organizoni te gjitha produktet tuaja te make-up, kremra, paleta, buzekuqe dhe cdo produkt tjeter ne vetem 1 cante praktike.