Produkte Te Reja

Aksesor Dekorues prej Hekuri

Aksesor Dekorues prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 1,590
Cmimi në ulje
Lek 1,590
TVSH përfshirë!

Aksesor dekorues prej hekuri dhe druri me mbishkrimin Love ngjyre argjendi. I pershtatshem per te plotesuar dekorimin e ambjentit tuaj.

Permasat: cm. 18 cm x 6,5cm x lartesi 20 cm.