Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Abazhur Metali dhe Druri "Khay"

Abazhur Metali dhe Druri "Khay"

Cmimi bazë
Lek 4,500
Cmimi në ulje
Lek 3,500
TVSH përfshirë!

Abazhur prej metali dhe druri "Khay" ne ngjyrë të zezë. Krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. 

Përmasat: diam. 40 x lartësia 20 cm