Produkte Te Reja

Set 12 Pjata Qeramike
Set 12 Pjata Qeramike

Set 12 Pjata Qeramike

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 5,200
TVSH përfshirë!

Set 12 pjata qeramike me një dizenjo moderne dhe teksturë elegante. Pjatat janë të përbëra nga qeramika. Këto pjata janë të padëmshme kur përdoren ne mikrovalë, në furrë dhe në makinën larëse. Janë rezistente ndaj prerjeve dhe nuk gërvishten

Pjatë e sheshtë diam. 26.5 cm (4 copë)
Pjatë e sheshtë diam. 19 cm (4 copë)
Pjatë supe diam. 18 cm (4 copë)